Læs mere om Anker Buch hér

 En lang international karriere

 Læs og download uddrag fra bogen: Barnet ved bækken


 Hvad er Anker Buch Prisen?

 Anker Buch har udgivet disse cdere

 Information Anker BuchVelkommen til Anker Buchs hjemmeside

Anker Buchs internationale violinkarriere startede, da han som 18-årig rejste til USA for at læse ved Juilliard School of Music. Siden da har han krydset Atlanten flere gange for at afholde koncerter i USA eller andre steder på jorden. Læs mere om Anker Buchs lange karriere under Anker Buch. Her kan De også læse barndomserindringen, som er et bidrag til bogen 'Barn af Himmerland'.

Det er foreløbig blevet til 5 cd'er med Anker Buch. Den mest kendte er den, han har indspillet i Mønsted Kalkgruber, 40 meter under jorden. Læs mere om denne og de øvrige cd'er under Udgivelser. Her er også mulighed for at bestille cd'er.

Anker Buch har spillet mere end 7000 koncerter over det meste af verden. I Danmark bliver han ofte benyttet i forbindelse med arrangementer af mere privat karakter f.eks. firmaarrangementer, private fester og til særligt arrangerede sammenkomster i Det Gamle Kalkværk ved Mønsted Kalkgruber. Se mere om dette under International karriere.

Anker Buch Prisen blev for første gang uddelt i forbindelse med Anker Buchs 60 års fødselsdagsreception i foråret 2000. I Anker Buch Prisen kan De læse mere om, hvem der fik prisen i år 2000.

Ønsker De yderligere information, er De velkommen til at kontakte Anker Buch. Se telefonnummer og e-mail-adresse i Information.


Gå til toppen af siden top